[ ŠTA SVE NUDIMO ]

Izvođački projekat

Nakon što je Idejni projekat prošao reviziju, Architaur tim započinje posvećen rad na svakom detalju kako bi sve boje, teksture, materijali i oblici bili savršeno uklopljeni a vi se u svom prostoru osećali zadovoljno i inspirisano.

Stučnjaci koji rade na vašem projektu vode računa da prostor, kao i sam nameštaj, bude funkcionalan, po potrebi višenamenski. Kako odlično poznajemo tržišnu ponudu u prilici smo da vam kroz ovaj korak predložimo najbolja rešenja u pogledu pločica, frontova koji se lako održavaju, preko kuhinjskih ploča pa sve do zavesa koje će obezbediti pravu količinu svetlosti u vašem prostoru.

Uz detaljno razrađen Izvođački projekat dostavljamo vam i spisak gde predložene komade nameštaja i rasvete možete nabaviti a ukoliko ste se odlučili za nameštaj po meri, dobijate i stolarske crteže sa svim presecima, dimenzijama i detaljima koje se dostavljaju radionicama.

Izgled enterijera vam predstavljamo kroz fotorealistične slike (rendere) visoke rezolucije i dodatno kroz virtuelnu turu o kojoj možete više saznati u delu o Panotaur aplikaciji.