[ KO SMO MI? ]

Architaur: Najbolja rešenja za vaš prostor

Naš cilj jeste kreiranje autentičnih rešen visokog estetsko-funkcionalnog kvaliteta za naše klijente, brzo i efikasno.

[ STRATEGIJA KOMPANIJE ]

Naša ideja vodilja

Naša misija je da obezbedimo maksimalan nivo usluge i satisfakcije za naše klijente trudeći se da se razvijamo i napredujemo svakim korakom koji napravimo.

Naša Misija

Naša vizija je da radom i posvećenošću pomeramo granice dizajna a vi možete biti deo toga.

Naša Vizija

Naše vrednosti su naš odnos prema klijentima, iskustvo i profesionalizam koji pružamo.

Naše Vrednosti
[ METOD ]

Često postavljena pitanja

Čemu služi 3D modelovanje?
Svrha 3D modela je predstavljanje postojećih prostornih situacija (na primer trenutni izgled vašeg stana) kao i budućih situacija i rešenja kako bi se ona mogla sagledati i proceniti pre nego što se novac uloži u njihovo dovođenje u stvarnost.
Kolika je cena dizajna enterijera?
Cena je u funkciji više faktora kao što su vaše želje, veličina i kompleksnost prostora, faze i nivoi realizacije... Za sve vaše potrebe dostupno je više paketa usluga koji omogućavaju da uredite vaš prostor shodno vašim mogućnostima.
Koliko traje izrada jednog takvog projekta?
Vremenski period izrade projekta nije jedinstven i strogo definisan već, kao i cena, zavisi od više činilaca. Naš moto je da svaki projekat privedemo kraju u što kraćem roku ali tako da tempo rada ne ugrožava kvalitet izrade projekta.
Da li radite “po meri”?
Naravno! Izlazak u susret posebnim zahtevima je nešto po čemu smo prepoznatljivi i što predstavlja suštinu naše poslovne filozofije. Tehnički izazovi predstavljaju priliku da rastemo a zadovoljni klijenti podsticaj da u tome istrajemo. Ukoliko se odlučite za saradnju sa našim stolarima, usluga nadzora ovog dela projekta je uključena u cenu Izvođačkog projekta.
Da li radite dizajn samo jedne prostorije?
Da, arhitektu je moguće angažovati i pri opremanju ili renoviranju prostora manje površine. Ukoliko vam je potreban dizajn enterijera samo jedne prostorije cene se formiraju na osnovu namene prostorije, kvadrature i zahtevnosti projekta.
Da li ostajete uključeni tokom procesa izgradnje
Nakon izrade idejnog rešenja dizajna enterijera možemo ostati uključeni u proces ukoliko nas angažujete za uslugu izrade Izvođačkog projekta i nadzora nad izvođenjem radova iz projekta.
Imam ideju kako da osvežim svoj prostor, potrebno mi je samo nekoliko saveta?
U slučajevima kada imate želju da sami uredite svoj prostor, ali su vam neophodne samo smernice i odgovori na konkretna pitanja, kod nas možete dobiti uslugu konsultacija. Pošaljite fotografije prostora, zakazaćemo termin za konsultacije i rešiti sve vaše nedoumice.
Šta ako mi se idejno rešenje ne svidi?
Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva, šanse da vam se konačno idejno rešenje dizajna enterijera ne svidi su minimalne. Rešenja kreiramo u skladu sa vašim željama koje navodite pre početka a projekta, a u toku rada imate pravo na jednu reviziju za svaku prostoriju. Angažovanje profesionalaca podrazumeva i pružanje poverenja da će posao biti obavljen u vašem najboljem interesu.
Da li vršite montažu nameštaja?
Da. Pored usluge izrade idejnog i izvođačkog projekta u prilici smo da vam ponudimo i stolarske usluge. Naši stolari izrađuju nameštaj po meri predviđen izvođačkim projektom i vrše montažu nameštaja u vašem prostoru.
Načini plaćanja i preuzimanja projekta?
Usluga izrade dizajna enterijera plaća se u dve rate. Najpre se uplaćuje avans u iznosu od 50% od vrednosti projekta, dok se ostatak plaća pri preuzimanju projekta. Novac možete uplatiti na račun firme ili gotovinskim plaćanjem. Projekat dobijate u digitalnom formatu, u formi pogodnoj za štampu. Izuzetno, možemo izvršiti štampanje materijala za vas.