[ ŠTA SVE NUDIMO ]

Idejno rešenje

Ušli ste u tek kupljen stan ili posedujete prostor koji želite da renovirate. Uviđate da imate ograničeno parče prostora i skoro neograničen spisak mogućnosti kako da ga uredite.

Želite najbolje za sebe ali odakle početi? Niste sigurni da li želite da imate tapete u spavaćoj sobi, da li vam je neophodan nameštaj po meri ili kako da obezbedite udobnost u "open space" kancelariji?

Ali zato je tim arhitekata i dizajnera tu da vam pomogne da proces odlučivanja učini jednim prijatnim iskustvom.

Nakon što se uzpoznaju sa stilom koji preferirate, vašim željama i potrebama, arhitekte kreiraju idejna rešenja (u formi koja podrazumeva 2D crteže, 3D modele i rendere niske rezolucije) za svaku prostoriju u roku od nekoliko dana. Na crtežima je predstavljen raspored nameštaja za svaku prostoriju, od spavaće sobe preko kupatila pa do sobe za dnevni odmor zaposlenih u vašem poslovnom prostoru.

Naš tim tada pažljivo sluša vaše predloge i zajedno određujemo pravac u kojem treba da nastavimo razradu idejnog rešenja dok se ono ne pretvori u idejni projekat. Nakon ove faze biće jasno definisani detalji poput rasporeda radnih stolova, mesta za ugradne ormare ili možda krevete na sprat u dečijoj sobi a konačan izgled svaki kutak i komad nameštaja dobijaju u sledećoj fazi o kojoj više možete pročitati u odeljku o Izvođačkom projektu.