[ PROCES PROJEKTOVANJA ]

Proces u koracima

01.
Upoznavanje

sa prostorom, vašim željama i potrebama

03.
Izvođački projekat

Finalna verzija idejnog rešenja se detaljno razrađuje, određuju se materijali, tehnički elementi, tehnički crteži, prave se renderi visokog kvaliteta, ugovara se izvođenje radova sa majstorima (opciono).

02.
Idejno rešenje i revizije

Rešenja niske rezolucije koje se po vašim smernicama modifikuje, sve do finalne verzije. Za finalnu verziju izrađuje se render visoke rezolucije uz koji gratis dobijate i virtualnu turu u našoj Panotaur aplikaciji.

04.
Realizacija

Nakon izvedenih radova ostaje nam samo da vam poželimo dobrodošlicu u vaš novi prostor!

[ DIZAJN ENTERIJERA ]

Kako izgleda proces projektovanja enterijera?

 • 01
  Početak
 • 02
  Idejno rešenje
 • 03
  Izvođački projekat
 • 04
  Nadzor i konsultacije
Smatramo da prostor u kome boravite nije samo skup prostorija već odraz vaše ličnosti takođe. Stoga našu saradnju sa klijentima, nakon što nas kontaktiraju, započinjemo boljim upoznavanjem, kako njihovih stilova i ukusa tako i samih prostorija. Vaše početne potrebe i želje najbolje ćemo razumeti ukoliko popunite jedan kratak i posebno dizajniran upitnik u kome ćete istaći svoje preferencije. Nakon toga sledi izlazak na teren i uzimanje tačnih mera prostora.


Na osnovu smernica iz upitnika i tlocrta prostorija, u roku od par dana nacrtaćemo prva rešenja (idejni projekat). Ova rešenja niske rezolucije imaju za cilj da se želje klijenata bolje definišu, predlozi revidiraju a dizajneri ustanove pravac koji vodi ka konačnom izgledu enterijera.
U ovom koraku, nakon konsultacije, usvojeni idejni projekat započinje svoj put ka izvođačkom. Tim nastavlja posvećeni rad na dizajniranju svakog kutka u skladu sa vašim željama. Izvođački projekat sadrži sve pojedinosti detaljno razrađene i predstavljene kroz 2D crtaže, 3D modele, fotorealistične slike (rendere) i spiskove predloženih komada nameštaja i rasvete. Ukoliko ste se odlučili za nameštaj po meri, izvođački projekat prate i stolarski crteži. Takođe, otišli smo korak dalje i spisak usluga obogatili još jednom po kojoj smo prepoznatljivi. Omogućavamo vam da budući izgled svog prostora doživite u virtuelnoj realnosti pre nego što ga preselite u stvarnost. Kreiramo za vas virtuelnu turu novog enterijera u našoj Panotaur aplikaciji.
Naš tim možete angažovati kao konsultante u svim fazama samostanog uređenja stambenog i poslovnog prostora ili kao nadzor tokom realizacije izvođačkog projekta. Nakon toga ostaje samo da vam poželimo dobrodošlicu u vaš novi prostor!