Ko smo mi

Naša web adresa je: https://architaur.com

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkog agenta pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju spama.

 Anonimizovani niz kreiran od vaše email adrese (takozvani hash) može biti dostavljen Gravatar servisu kako bi se proverilo da li ga koristite. Politika privatnosti Gravatar servisa je dostupna ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako postavljate slike na veb sajt, trebalo bi da izbegavate postavljanje slika sa uključenim ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci veb sajta mogu preuzeti i izvući bilo koje podatke o lokaciji iz slika na sajtu.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se odlučiti za čuvanje vašeg imena, email adrese i web adrese u kolačićima. Ovo je zbog vaše udobnosti, kako ne biste morali ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i biće obrisan kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, postavićemo nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i vaše opcije prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, dok kolačići za opcije prikaza traju godinu dana. Ako izaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Kada se odjavite sa naloga, kolačići za prijavu biće uklonjeni.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova

Članci na ovom sajtu mogu sadrža+ti ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb sajtova ponaša se na isti način kao da je posetilac posetio taj drugi veb sajt.

Ovi veb sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje od strane trećih lica i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije ako imate nalog i prijavljeni ste na tom veb sajtu.

Sa kim delimo vaše podatke

Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa biće uključena u email za resetovanje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi meta podaci zadržavaju se neograničeno. Ovo je zbog toga kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve naredne komentare umesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje pružaju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, urediti ili obrisati svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administrator sajta takođe može videti i urediti te informacije.

Vaša prava u vezi sa vašim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezen fajl sa ličnim podacima koje imamo o vama, uključujući bilo koje podatke koje ste nam pružili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo bilo koje lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatske usluge za otkrivanje spama.